Car Recovery

Lease- en verzekeringsmaatschappijen ervaren soms problemen of onduidelijkheden met hun klanten. Wanneer een contractant niet meer wil betalen, kunnen wij  uw auto terughalen.

Wanneer een klant schade of diefstal opgeeft kunnen wij een schade- en / of voertuigsleutelonderzoek voor u verrichten.

Wij lossen al uw problemen discreet op. Lees gerust eens verder voor meer informatie over deze problemen, maar onze tip is om niet te lang te wachten hiermee. Wij hebben lange ervaring met recovery en van leasevoertuigen. Niet alleen auto’s en bestelbussen, maar ook met andere materieel zoals graafmachines en heftrucks. Inmiddels beschikken wij over een netwerk betrouwbare partners om ook uw eigendom te repatriëren vanuit het buitenland. 

Heeft u een debiteur die niet meer reageert op uw pogingen tot contact; is er achterstand ontstaan in de betalingen en wilt u een discrete en effectieve manier om dit op te lossen? Of heeft u het vermoeden van fraude met het leasecontract? Dan kunnen wij u zeer zeker van dienst zijn. U als opdrachtgever heeft de overtuiging dat u er alles aan gedaan heeft om het dossier tot een goed einde te brengen.

Neem vrijblijvend contact op met ons, om een dossier door te spreken en te kijken wat we voor u kunnen betekenen.