Over Rimor

Rimor Recherchediensten BV is het begin- en eindpunt voor al uw benodigdheden in bedrijfsrecherche. Onze visie is door middel van vakmanschap, inzicht, ervaring, doortastendheid en servicegerichtheid opdrachtgevers datgene te bieden wat zij nodig hebben: Een betrouwbare en solide partner.

Wij beschikken door ons grote netwerk aan partners, over daadwerkelijk iedere expertise. Wij kunnen u dan ook met alles helpen. Wij zijn gelegitimeerd door de politie en hebben een vergunning van het Ministerie van Justitie onder nummer: POB 1218. Wij werken conform de privacy gedragscode voor particuliere recherchebureau’s.

Wij zijn als professioneel recherchebureau aangesloten bij de Branchevereniging Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB). De BPOB houdt toezicht op de kwaliteit van de dienstverlening van de aangesloten recherchebureaus. Daarbij wordt onder andere getoetst of de leden zich houden aan de toepasselijke wet- en regelgeving en de Privacygedragscode. Dit heeft als doel om de privacybelangen van betrokkenen te beschermen en de professionaliteit van de aangesloten recherchebureaus te waarborgen. Leden zijn verplicht om 4 keer per jaar deel te nemen aan de ledenvergadering en om ieders kennis up to date te houden organiseert de BPOB regelmatig kennissessies die door leden bijgewoond kunnen worden.

Alle leden van de BPOB hebben een vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie met een daaraan gekoppeld POB-nummer en zijn goedgekeurd door de Politie (gele pas). Deze gegevens worden gecontroleerd voordat een lid zich kan aansluiten bij de BPOB. Niet alle recherchebureaus in Nederland met POB-nummer zijn aangesloten bij de BPOB. De lijst met vergunde recherchebureaus is echter voor opdrachtgevers niet eenvoudig te controleren. Wilt u voor een NIET bij de BPOB aangesloten bureau contoleren of het een legitiem bureau is, dan zult u contact op moeten nemen met Justitie of met de afdeling Korpscheftaken van de politie binnen uw regio. Wilt u zeker weten dat u met een rechtsgeldig bureau te maken heeft, dan kunt u dus alleen voor de bij de BPOB aangesloten leden direct op onze website het POB-nummer controleren. Op deze manier bent u er zeker van dat u zaken doet met een legitiem en professioneel recherchebureau.

Klik hier om de leden van de BPOB te bekijken.